Handig! De vernieuwde app van Lekkerder bij de Boer. Alles bij de hand.

Download nu de gratis -VERNIEUWDE- Lekkerder bij de Boer app voor Android en iOS. Zo heb je supersnel en altijd handig toegang tot alle boerderijwinkels, stalletjes langs de weg, versautomaten en melktaps. Waar in Nederland je ook bent. De boer is altijd in de buurt.

Echt vers koop je bij de boer in de buurt! Met de vernieuwde app van Lekkerder bij de Boer weet je elke dag in een oogopslag waar je verse producten haalt, rechtstreeks van het land en uit de regio. Van boerderijwinkels, stalletjes langs de weg, versautomaten, melktaps, imkerijen, kwekerijen en molens overal in Nederland. Elke dag komen er nieuwe adresjes bij.

Lekkerder Fanshop

Bestel makkelijk en snel een boodschappentas, sticker of vlag met het originele Lekkerder bij de Boer-logo. De marge gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling en promotie van onze apps en site. Zo help je mee om van Kopen bij de Boer de normaalste zaak van Nederland te maken.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je dat jouw favoriete boerderijwinkel niet mag ontbreken op Lekkerder? Neem dan contact met ons op. Je krijgt gegarandeerd een reactie terug.

Kantoor

Edisonweg 41 B5
4382 NV Vlissingen
Nederland

Doneer ook

Vind je ons platform tof? En wil je ons steunen? Doneer dan vandaag nog. Jouw gift gaat rechtstreeks naar de verdere ontwikkeling van onze apps en site en naar het promoten van ons platform en daarmee alle boerderij verkooppunten in heel Nederland!