BOEST DE BOER

GEEFT JE ONDERNEMING EEN BOOST
Maak een afspraak

Het BOEST-programma is een initiatief van Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN) en het online platform Lekkerder bij de Boer. Het doel van het programma is om ondernemers in de korte keten te ondersteunen om zo de verkoop direct van de boerderij verder te professionaliseren en te normaliseren. Meer weten? Maak een geheel vrijblijvende afspraak met een van de adviseurs.

De 11 GEREEDSCHAPPEN van BOEST

Professionele agrarische bedrijfsGroei

Gratis Bedrijfsanalyse voor Boeren & Groeiondersteuning

Maak gebruik van een kosteloze professionele bedrijfsanalyse voor jouw boerenbedrijf en markt. Wij bieden actieve korte keten ondersteuning om je winstgevendheid te vergroten door middel van het groeiprogramma.

Trainingsmogelijkheden

Versterk Jouw Vaardigheden

Onze trainingssessies zijn speciaal ontworpen voor landbouwondernemers en werknemers die hun vaardigheden willen aanscherpen en up-to-date willen blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Persoonlijke Ondersteuning

Jouw Persoonlijke Adviseur

Voor al je vragen en ondersteuning staat er altijd een persoonlijke contactpersoon voor je klaar. Wij zijn hier om je te helpen met elk aspect van jouw bedrijfsvoering.

Kenniscentrum

Blijf Geïnformeerd

Ons kenniscentrum, beschikbaar via de website en nieuwsbrief, biedt actuele informatie over de landbouwindustrie. Een essentiële bron voor jou als lid.

Regelgevingsondersteuning

Navigeer door Regelgeving

Ons team biedt assistentie bij het navigeren door complexe hygiëne- en risicovoorschriften, zodat jouw bedrijf altijd conform de laatste standaarden opereert.

Exclusieve Kortingen

Geniet van Exclusieve Voordelen

Als lid profiteer je van aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en andere diensten.

Juridische Ondersteuning

Juridische Hulp Wanneer Jij Het Nodig Hebt

 bieden gratis basis juridische ondersteuning om je te helpen jouw bedrijf te beschermen en te laten groeien.

BOERDERIJ VERKOOPPUNT PROMOTIE

Versterk Je Marktpositie

Met onze praktische marketingondersteuning helpen we je om je zichtbaarheid en klantenkring te vergroten.

Expertnetwerk

Expertise Binnen Handbereik

Krijg toegang tot een netwerk van specialisten die je adviseren en ondersteunen in elke fase van je bedrijfsontwikkeling.

Community Engagement

Verbind met Collega’s

Neem deel aan onze Studieclubs en professionele activiteiten in jouw regio om te leren van anderen en je netwerk uit te breiden.

Zet Nu de Eerste Stap

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek de voordelen die het BOEST-programma voor jouw boerenbedrijf kan hebben.

SUCCESVERHALEN, STRAKS OOK jouW VERHAAL

BIJDRAGEN AAN SUCCES

Jan Herm deelt zijn ervaringen met betrekking tot de impact die onze partner AVN heeft gehad op zijn ondernemersreis. Hij belicht de voordelen die het lidmaatschap hem heeft opgeleverd en de manier waarop het een rol heeft gespeeld in zijn succes binnen de gespecialiseerde detailhandel in verse ambachtelijke producten.

ADVIES EN BEGELEIDING

Linda Versluis onderstreept het belang van onze partner AVN in haar leven, met speciale aandacht voor de essentiële functie die advies en ondersteuning spelen. Ze bespreekt haar eigen ervaringen en beschrijft de manier waarop de advies- en ondersteuningsdiensten van AVN haar ontwikkeling en succes als zakenvrouw hebben bevorderd.

VOORDELEN ALS LID

Thale Hulshof geeft zijn eigen kijk op de waarde van onze partner AVN voor hem, waarbij hij vooral focust op de positieve aspecten die hij als lid heeft ondervonden.

EXTRA BOEST VAN 15%, nu met kosteloze proefperiode

De standaard jaarlijkse contributie voor AVN-leden in 2024 is € 440,75, inclusief de basisbijdrage en de nationale MKB-toeslag.

Neem je deel aan het BOEST-programma, dan geniet je als lid van AVN een korting van 15%, wat neerkomt op een jaarlijks bedrag van € 374,64. Deze contributie wordt maandelijks gefactureerd. Voor elk extra filiaal wordt een toeslag van €105,58 berekend.

Leden zonder personeel krijgen een teruggave van € 150,- op hun jaarlijkse contributie, onder bepaalde voorwaarden.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Nu tijdelijk met een gratis proefperiode van 6 maanden.

BOEST voor jouw boerderij verkooppunt.

Het BOEST-label is een initiatief van Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN) en het online platform Lekkerder bij de Boer. Het doel van het label is om de verkoop direct van de boerderij te professionaliseren en normaliseren.

Door deze samenwerking kunnen boerderijwinkels hun bedrijfsvoering versterken en hun positionering verbeteren. Dit initiatief markeert een belangrijke stap in het bevorderen van lokale, directe handel en het brengen van boeren en consumenten dichter bij elkaar, met als uiteindelijke doel het veranderen van de manier waarop Nederlanders voedsel kopen en waarderen.

bewuste keuze

Als eigenaar van een boerderijwinkel biedt het BOEST-label jou aanzienlijke voordelen. Je kunt jouw bedrijfsvoering professionaliseren met de expertise van AVN aan jouw zijde.

Je krijgt toegang tot persoonlijk advies en ondersteuning om jouw marktpositie te verbeteren, wat cruciaal is voor het vestigen van directe verkoop van boer naar bord als een standaard keuze in Nederland. Dit zal leiden tot grotere zichtbaarheid en herkenning onder consumenten die lokale en ambachtelijke producten zoeken en waarderen.

Met het BOEST-label maakt jouw boerderijwinkel deel uit van een groter geheel dat zich inzet voor kortere voedselketens en een sterkere band tussen producent en consument. Dit alles kan resulteren in een groeiend klantenbestand dat de waarde van lokale producten erkent en bewust kiest voor het steunen van lokale boeren. Het BOEST-programma maakt jouw verkooppunt competitiever en duurzamer binnen een dynamische markt.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDe AFSPRAAK

Laten we gewoon even bellen met elkaar. Of we komen langs. Dat kan ook. Niets moet, alles mag. Het contact loopt via onze partner AVN.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

BOEST, het groei-programma van