Verser. Beter. Lekkerder. Van hier!

Groenten, fruit, aardappelen, melk, eieren, kaas, vlees, meel, wijn, bloemen, planten ….  Vind de boerderijwinkel bij jou in de buurt.

Reserveer en haal op.

 

 

vind boerderijwinkelsBoerderijwinkel aanmelden

wij zijn MEER DAN LEKKERDER!

Wij zijn ook verser, beter, vaak goedkoper en lokaal. Wij zijn van hier. Wij zijn alle boerderijwinkels uit de buurt. Wij zijn alle consumenten uit de omgeving. Wij zijn jij en ik.

Wat goed is komt zeker ook van dichtbij. Lokaal en vers, direct van het land op het bord. Met zo min mogelijk voedselkilometers.

Met aandacht voor onze natuur, ons landschap en het ondersteunen van de lokale boer.

Wij zijn Lekkerder! De kortste weg van boer naar consument; rechtstreeks kopen bij de boer.

altijd dichtbij

Op lekkerder.nl zie jij, waar je ook bent, waar je verse producten bij de boer kan halen. Hoe handig is dat!

duurzaam

Door verse producten uit de buurt te kopen, help je het klimaat en zorg je ervoor dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn of haar producten.

van hier!

De kortste keten. Rechtstreeks van de boer op jouw bord. De beste kwaliteit. Smaakvoller en lekkerder.
En uit de buurt!

Goed voor het klimaat

Waarom levensmiddelen van ver halen als het van dichtbij kan? Levensmiddelen die van buiten de regio worden gehaald zorgen voor heel wat voedselkilometers en vervuiling. En al helemaal als deze producten uit (verre) landen worden gehaald met vrachtwagens en vliegtuigen. Onnodig.

Door lokale seizoensproducten te kopen help je het klimaat én zorg je ervoor te zorgen dat boeren een eerlijke prijs krijgen.

De producten komen immers rechtstreeks van de boer, zonder tussenhandel.* Hierdoor kan de boer zelf een eerlijke prijs vragen en betaal jij niet teveel. 

Verser. Beter. Goedkoper. Duurzamer. Lekkerder!

* Bijvoorbeeld veilingen, supermarkten etc.

Alle boerderijwinkels bij jou in de buurt vind je op Lekkerder.nl

We doen ons best om zoveel mogelijk boerderijwinkels uit de buurt te laten aansluiten op ons platform. Zodat je rechtstreeks kunt kopen bij de boer. Weet jij een boerderijwinkel in jouw omgeving? Meld deze dan vandaag nog aan. Zodat iedereen kan genieten van die mooie echt verse producten van het boerenland.

  • Verser 100% 100%
  • Beter 100% 100%
  • Lekkerder 100% 100%
  • bij jou in de buurt 100% 100%
  • Duurzamer 90% 90%
  • Goedkoper 90% 90%

Lekkerder Fanshop

Bestel makkelijk en snel een boodschappentas, sticker of vlag met het originele Lekkerder bij de Boer-logo. De marge gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling en promotie van onze apps en site. Zo help je mee om van Kopen bij de Boer de normaalste zaak van Nederland te maken.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je dat jouw favoriete boerderijwinkel niet mag ontbreken op Lekkerder? Neem dan contact met ons op. Je krijgt gegarandeerd een reactie terug.

ondersteund door