Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024

door | ma 25 maart 2024 | Algemeen, Evenementen | 0 Reacties

Op 1 mei 2024 viert Lekkerder bij de Boer vijf jaar succes in het verbinden van consumenten met lokale boeren en hun producten. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024 georganiseerd. Het doel is erkenning te geven aan de boerderijwinkels die het hart vormen van het platform en hun bijdrage aan de lokale voedselketen. Met bijna 2.100 deelnemende locaties, waaronder stalletjes, boerderijautomaten en meer, staat de verkiezing open voor alle vormen van directe landbouwverkoop.

Stemmen en waardering

Tot en met 1 mei 2024 kan er worden gestemd op de favoriete boerderijwinkel die vermeld staan op ons platform. De boerderijwinkel die aan het einde van de stemperiode de meeste stemmen heeft verzameld, zal worden bekroond met de Lekkerder Boerderijwinkel Award 2024, in de vorm van een fysieke plaquette. Daarnaast ontvangen de top drie winnaars een gouden, zilveren of bronzen badge, die niet alleen hun inzet en kwaliteit erkent, maar ook hun zichtbaarheid op het Lekkerder bij de Boer platform en in de app vergroot. Tenslotte wordt de uitslag uitgebreid gecommuniceerd via onze social media kanalen, nieuwsbrieven en persberichten naar de regionale en landelijke media.

Over Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer richt zich op het versterken van de lokale voedselketen door consumenten en boeren direct met elkaar te verbinden. Het platform faciliteert de aankoop van vers, lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel rechtstreeks van de producent. Deze aanpak bevordert niet alleen duurzame landbouwpraktijken, maar ondersteunt ook de lokale economie en versterkt gemeenschappen door bewustzijn en waardering voor lokaal voedsel te vergroten.

Iedereen mag stemmen

Iedereen mag aan de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024 deelnemen en zo hun favoriete boerderijwinkels ondersteunen. Dit initiatief is een uitdrukking van de gemeenschappelijke inzet voor een duurzame en toegankelijke lokale voedselvoorziening. Lekkerder bij de Boer zet zich in voor het bouwen van bruggen tussen consumenten en producenten, en deze verkiezing versterkt die missie.

Stemmen kan via de volgende link: https://lekkerder.nl/2024Voor de stemming komen alle boerderij verkooppunten in aanmerking die momenteel een vermelding hebben op het platform van Lekkerder bij de Boer. Boerderij verkooppunten die nog geen lid zijn en ook kans willen maken, kunnen zich aanmelden via https://lekkerder.nl/aanmelden-winkel

Leuk dat je dit artikel hebt bekeken. Hopelijk ga je na het bezoeken van onze site (vaker) kopen bij de boer. Een handig hulpmiddel daarbij is onze app. Deze kun je downloaden in App Store (iOS) en Google Play (Android). Veel plezier!

Thomas

Initiatiefnemer en aanjager, Lekkerder bij de Boer

Marketing en Communicatie Specialist Stage

Marketing en Communicatie Specialist Stage

Jouw stage bij Lekkerder bij de Boer betekent kennis maken en kennis opdoen van nagenoeg alle facetten van online marketing en communicatie. Wij zijn de online wegwijzer naar en marktplaats van verse producten uit de buurt. Heb jij, net als wij, torenhoge ambities?...

Boerderijwinkel beginnen? Zo doe je dat!

Boerderijwinkel beginnen? Zo doe je dat!

Boerderijwinkels zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Consumenten zijn zich meer bewust geworden van het belang van het ondersteunen van lokale boeren en het kopen van verse, seizoensgebonden producten. Het runnen van een boerderijwinkel kan echter...